O MENI

Moja zgodba

                                                                         

Kot otrok sem živela na podeželju, v naravi, opazovala sem rastline, živali … že takrat sem vedela, da nočem živeti v bloku, zaprta med štirimi stenami.

In včasih se želje uresničijo.  Živim v naravi in v sozvočju z naravo, še vedno in zmeraj bolj  imam rada rastline in živali. Delo z rokami je moja strast,  sploh, če imam opravka z zemljo, lesom, glino, vodo, kamnom…poskušam upoštevati  in živeti po načelih feng shui-a.

Narava je del mojega življenja, brez katerega ne morem. 

Za premagovanje stresa, hodim na sprehode, v naravo in obenem fotografiram, snemam…trudim se ujeti lepoto narave v brezčasno fotografijo…ujeti trenutek in ga shraniti za večno… Spoštujem naravo in jo občudujem, poskušam jo prenesti v  bivalne in poslovne prostore z fotografijami, unikatnimi slikami, leseni izdelki…

                                                                    

Vsak  izdelek ima svojo zgodbo, svoj čas izdelave in seveda odraža tudi  moje razpoloženje  v času ustvarjanja.  Izdelki so pod znamko nn-natura… že ime pove, da je vse, kar delam in izdelujem, povezano z naravo.

Slike in izdelki iz naravnih materialov ne škodujejo živim bitjem, so razgradljivi in naravni, ohranjajo zdravo bivalno okolje, zato jih iz lastnih izkušenj priporočam vsem, ki želijo naravno, a sodobno urejeno notranjost. Prav tako imata po načelih feng shui-a tudi slika in les svojo energijo, s  katero vplivata na energijo prostora.

Če iščete primerno darilo, unikatno, avtorsko  in naravno, potem so unikatne slike, izdelki iz lesa, fotografije z motivi narave nekaj, kar podarite nekomu, ki vam je blizu in ga spoštujete… naj bo to najbližji, prijatelj ali pa poslovni partner.

Edina stalnica v mojem življenju je sprememba… in včasih so spremembe dobrodošle… zato vabljeni v spletno trgovino nn-natura z unikatnimi izdelki.

 Več informacij najdete TUKAJ

 

Za več informacij nam lahko tudi pišete:

    Seštejte pet plus tri